Film & TV / 2013 / 0       

TV-tips på SVT1 26 - 28/12


Historieätarna firar jul
Torsdag 26/12 kl. 20:00
Julens historia berättad genom maten. Lotta Lundgren och Erik Haag firar jul i tusen år. Veckans meny bjuder på en magstark blandning av brännvin och ister, förväntningar och besvikelser, en orgie i gris och alldeles för mycket gröt. PS! Kolla in Historieätarnas Instagram för en sneak peek på säsong 2.
 
Paris 36
Fredag 27/12 kl. 12:20
Fransk långfilm som utspelar sig under våren 1936 i ett arbetardistrikt i Paris, kallat Le Faubourg. Tre invånare, Pigoil, Milou och Jacky sörjer nedläggningen av teatern Chansonia, som stängde för fyra månader sedan. Lokalbefolkningen stöttar de tre vännerna när de bestämmer sig för att producera den succémusikal Chansonia alltid har behövt. Med hela stadens hjälp, och ankomsten av en mystisk och vacker skådespelerska kallad Duce, återfår Chansonia sin förlorade magi.
 
Downton Abbey julspecial
Lördag 28/12 kl. 21:00
Ett förlängt specialavsnitt spinner vidare på de många trådarna från den fjärde säsongen. Rose ska invigas i societén och presenteras vid Buckingham Palace. Familjen och tjänstefolket befinner sig vid residenset Grantham House i London för att förbereda det hektiska programmet. Vi får återse Coras mor på men även stifta ny bekantskap med Coras bror, Harold. Se trailern för julspecialen här.
Namn
Kom ihåg mig?
E-post

URL

Kommentar

 

Bloglovin Boktipset RSS Tumblr We Heart It