Mat & recept / 2015 / 0       

Arla Yoghurtkvarg Naturell

De senaste åren har fler och fler människor blivit mer medvetna om vad de stoppar i sig, speciellt de som tränar. Detta har resulterat i att antalet produkter med extra protein som dyker upp i butikerna har ökat. Arla har lanserat yoghurtkvarg i tre smaker - naturell, hallon och vanilj - som är en len och krämig produkt som består till hälften av yoghurt och hälften kvarg. Naturell-smaken har inget tillsatt socker men de andra två smakerna har det. Jag har smakat den naturella och kan säga direkt att jag inte kommer äta den igen. Den var så sur/syrlig, värre än fil. Vanlig kvarg kan visserligen ha den egenskapen, men om man blandar i lite yoghurt så borde den minska, inte öka. Nej, jag skulle hellre rekommendera att man köper vanlig kvarg och blandar med vanlig yoghurt och man vill.
Namn
Kom ihåg mig?
E-post

URL

Kommentar

 

Bloglovin Boktipset RSS Tumblr We Heart It