Litteratur / 2016 / 0       

Två nya böcker

Träningen i torsdags var riktigt effektiv, nästan för effektiv. Jag kände träningsvärken redan på kvällen, jag hade nästan glömt bort hur det kändes. Nu vill jag mest sitta still eftersom det gör så ont att gå runt, då är det bra att jag fått lite nya böcker som jag kan börja läsa. Jag fick ett presentkort på böcker i julklapp från mitt jobb, något som jag uppskattade mycket eftersom jag gillar att läsa. Jag brukar föredra böcker som inte utspelar sig i nutiden, och i 9,5 tillfällen av 10 väljer jag böcker av utländska författare. Jag vet inte varför det blir så, men svenska böcker lockar bara inte. Nu har jag precis börjat läsa boken till höger och den verkar helt okej, jag har inte hunnit så långt, men jag försöker läsa några kapitel varje kväll innan jag går och lägger mig.

Arvet - Penny Vincenzi
En berättelse om maktkamp och överlevnad i en glamourös värld full av kärlek, passion och hemligheter.
"Det anrika kosmetikföretaget House of Farrell står inför en oviss framtid. Nya trendiga märken hotar att rucka på den ikonstatus som företaget haft sedan det grundades under den brittiska drottningens kröningsår 1953. Den legendariska Athina Farrell har hållit House of Farrell i ett järngrepp sedan maken Cornelius gick bort, men åttiofem år gammal tvingas hon inse att yttre krafter måste komma till undsättning för att inte hennes livsverk ska gå i konkurs. In på scenen kommer Bianca Bailey, en elegant, stenhård och efterfrågad karriärkvinna och trebarnsmor som ska förvalta paret Farrells arv och få företaget på fötter igen. Med sin moderna och orädda syn på företagande kommer Bianca på kollisionskurs med Athina, som inte är beredd att ge upp sitt inflytande så lätt."
 
Den tredje hustrun - Lisa Jewell
Den lyckliga stjärnfamiljen drabbas av ett oförklarligt dödsfall och fasaden krackelerar.
"En sen aprilnatt snubblar Maya framför en Londonbuss. En tragisk olycka? Eller självmord? Hennes otröstliga make Adrian är fast besluten att ta reda på det. Maya hade ett jobb hon trivdes med, hon hade vänner. Adrian och Maya älskade varandra. Hon kom till och med överens med hans två tidigare fruar och deras barn. Ja, de var faktiskt som en enda stor, lycklig familj.   Men det dröjer inte länge innan Adrian börjar identifiera de mörka sprickorna i sitt perfekta liv. För alla har hemligheter. Och hemligheter kan få svåra konsekvenser."

Detta inlägg innehåller affiliatelänkar.
Namn
Kom ihåg mig?
E-post

URL

Kommentar

 

Bloglovin Boktipset RSS Tumblr We Heart It