Skönhet & smink / 2013 / 0       

Tomma produkter #1

Det här med att visa upp produkter som man har använt upp är ett ganska känt fenomen inon blogg- och Youtubevärlden. Det kan till exempel handla om produkter som man inte gillar som man ändå vill använda upp eller om att man vill göra av med lite produkter för att få plats med nya. Nu under sensommaren och början av hösten har jag använt upp dessa sju produkter.
 
1. Nagellack från H&M i nyansen Grey Sky
Fick av min syster för länge sedan, har torkat och går inte att använda. Det är en fin ljusgråbrun färg, och jag har ett annat nagellack i ungefär samma nyans som jag använder istället.

2. Läppbalsam från Nueva
Ett vanligt läppbalsam, inget speciellt med det. Kommer inte köpa igen eftersom jag har andra som jag gillar bättre.
 
3. Under-Eye Concealer i nyansen från Yves Rocher
Har varit min favoritconcealer i flera år men nu är den slut och går inte längre att köpa och jag använder nu en annan concealer istället.
 
4. Compensating Concentrate/Serumfrån Yves Rocher
Ett serum som jag har använt som ögonkräm ett tag. Kände inte att det gjorde något speciellt, jag håller mig till min vanliga ögonkräm hädanefter.
 
5. Sluta-bita-på-naglarna-nagellack från Perfect 10
Det är väl nästan tio år sedan jag slutade bita på naglarna, så jag vet inte varför jag har kvar detta nagellack, det åker i soporna.
 
6. Gentle Eye Make-Up Remover från Nivea
 Sminkborttagningsmedel som man häller på en bomullstuss och tvättar bort smink med. Enkel att använda, min favorit bland sminkborttagningsmedelsprodukter.
 
7. Nordic Hair Care Pure Volume Balsam från Garnier
Ett balsam som luktar gott och är godkänt enligt balsammetoden. Jag gör slut på balsam väldigt fort och önskar att dessa flaskor var större så jag slipper köpa dem så ofta.
Namn
Kom ihåg mig?
E-post

URL

Kommentar

 

Bloglovin Boktipset RSS Tumblr We Heart It