Övrigt / 2014 / 0       

R.E.D.D Free och Nivea Sensitive

 
I torsdags fick jag ett paket från R.E.D.D Free. Denna månad samarbetar de med Nivea och lanserar en kampanj om den nya hudvårdsserien Nivea Sensitive för känslig hud. Jag fick, förutom en paket med tamponger, sju produktprover på Nivea Sensitive Day Cream så jag kan testa produkten i en hel vecka.
 
Många kvinnor upplever att de har känslig hud, och för dessa kvinnor finns Nivea Sensitive Face Care, en ny linje med hudvårdsprodukter som återfuktar ansiktet och motverkar de tre tecknen på känslig hud; rodnad, stramhet och torrhetDessa är typiska kännetecken för känslig hud och kan komma från faktorer som stress, luftföroreningar, kyla, vind och annan yttre irritation. Nivea Sensitive minskar rodnad, stramhet och torrhet och är utan parfym, parabener och färgämnen. Nivea Sensitive serien består av fyra produkter: Sensitive Day Cream, Sensitive Night Cream, Sensitive Cleansing Milk och den nya rengöringsprodukten Sensitive 3-IN-1 Micellar Water.  
 
 Läs mer om Niveas nya hudvårdsserie på deras hemsida.
 
Vill du också få hem tamponger i brevlådan gratis? Har du en blogg, Intragram eller är aktiv på andra sociala medier? Då kan du anmäla dig på R.E.D.D Free:s hemsida.
Namn
Kom ihåg mig?
E-post

URL

Kommentar

 

Bloglovin Boktipset RSS Tumblr We Heart It