Litteratur / 2016 / 2       

Systrarna Tides sista sommar

Den här boken passar riktigt bra att läsa i sommar! Jag läste den långsamt eftersom jag inte ville att den skulle ta slut, vilket är ett tecken på att den var riktigt bra. Det är ett familjedrama om svek, ångest och välbevarade hemligheter. Vi får följa Dora som precis upptäckt att hon är gravid. Hon vet dock inte riktigt hur hon känner inför det. Hon borde vara lycklig men hon kan samtidigt inte värja sig från gamla minnen. För tio år sedan hände nämligen något som splittrade hela familjen. Med skuldkänslor återvänder hon till huset där hon växte upp, för att få klarhet i vad som hände. 
 
Det här är en sån där bok som skulle bli en jättebra film. Man ser framför sig hur familjen, som består av föräldrarna och de tre syskonen, bor på huset högt uppe på en klippa utanför Dorsets dramatiska kust. Bokens baksidetext avslöjar att något hemskt hände, och när jag började läsa den väntade jag på det - det var spännande att inte veta exakt vad som hände, utan att något hände. Det som händer i boken skulle absolut kunna hända i verkligheten, vilket gör den så fängslande. Detta är författaren Hannah Richells debutroman, och jag har redan bestämt mig att jag ska läsa hennes andra bok.
 
Detta inlägg innehåller affiliatelänkar.
Paulina Gunnardo
2016 /

Såg dig i Better Bloggers gruppen och gick in på din blogg för att läsa lite :) Så tänkte bara säga hej. Hej! :)

/Paulina

Svar: Hej, vad roligt! Jag har faktiskt varit inne på din blogg några gånger, och ska ta mig en stund då jag läser lite nogrannare. En av många fördelar att vara med i BetterBloggers - man hittar andra bra bloggar och trevliga bloggare =)
Caroline

Paulina Gunnardo
2016 /

Ah, ok va kul :) Ja, jag har hittar flera nya bloggar som jag börjat följa genom Better Bloggers :)

Namn
Kom ihåg mig?
E-post

URL

Kommentar

 

Bloglovin Boktipset RSS Tumblr We Heart It