Film & TV / 2016 / 0       

Tre tv-tips på SVT i sommar

Onsdag 22 juni kl. 21:00 - Barnmorskan i East End (säsong 4)
Bild: PBS 

Säsongen inleds med ett specialavsnitt, där vi reser tillbaka i tiden till julen 1959 där förberedelserna är i full gång inför söndagsskolans julkonsert. Samtidigt välkomnar Nonnatus House en nu inneboende som kämpar för att göra ett bra intryck hos Trixie, Patty, Evangelina och de andra barnmorskorna. Om ni har missat de tidigare säsongen kan ni kolla ikapp dem på TV8 som just nu visar repriser på söndagskvällar.

Onsdag 29 juni kl. 18:30 - Our Zoo

Bild: IMDB 

Året 1930 plågas George Mottershead av krigsminnen och sörjer brodern som omkom. En dag hittar han en övergiven apa och en papegoja i Liverpools hamn som han tar med hem. När han kör förbi det gamla Oakfield Manor väcks idén att omvandla den nedgångna gården till ett zoo.

Lördag 2 juli kl. 21:30 - Indian Summers (säsong 2)
Bild: SVT

Tre år har gått sedan förra säsongen, säsong två utspelar sig därför 1935, när Indien fortfarande är en brittisk koloni. När den brittiska vicekungen blir allvarligt skadad i en terrorattack och snart misstänks att Aafrin är inblandad. Alice har gift sig med en engelsman. Cynthia försöker pressa Ralph att avancera men Madeleine har andra planer.

Namn
Kom ihåg mig?
E-post

URL

Kommentar

 

Bloglovin Boktipset RSS Tumblr We Heart It