Skönhet & smink / 2014 / 0       

Nya produkter från Lush

Jag har köpt lite nya saker från Lush som jag är sugen på att använda. Så här beskriver Lush produkterna:
 
The Comforter bubbelbit, 75 kr
Det är inte för inte den kallas för The Comforter, vi har tagit i från tårna med denna för att göra den så tröstande och betryggande som möjligt. Målet var att göra ett bad som ger samma känsla av trygghet som en snuttefilt eller ett gosedjur ger.
 
Lavendel har en lugnande, sövande effekt. Men medan lavendeln gör dig lugn ger de andra örterna en känsla av friskhetoch skärpa så att badet inte blir alltför sövande. Man känner sig balanserad och redo för vad som helst, vare sig manär sugen på att gömma sig under duntäcket eller storma Bastiljen.
 
Använd den som handkräm, som läppbalsam, på flygigt hår, för att pigga upp dina tatueringar, på torra knän och armbågar eller för att tämja dina ögonbryn. Ekologisk jojobaolja, rosenvax och kandelillavax rörs ihop och bildar denna fantastiska salva!
 
Ta ett mjukt och skönt bad när världen känns kall och hård. Låt rosorna svepa in dig i en tröstefilt och citronerna lätta ditt sinne. Vi på Lush älskar att göra affärer med familjeföretag. Vi köper den rosorna som finns i den här bubbelbiten från en familj i Turkiet som har odlat rosor och destillerat rosoljor i över tre generationer.
 
Rose Queen är en av våra vackraste badbomber. Badvattnet blir ljust rosa fyllt med blad från tigerlilja, äppleblom och riddarsporre. Doften är lätt blommig ros, innehållande ros aboslut och geranium. Längtar du till sommaren? Ta ett bad med Rose Queen.
 
Den ser ut som en morot men doftar som en uppfriskande tropisk fruktjuice. Denna gigantiska morot är vår limited edition påsktvål, gjord på återfuktande morotsfröolja i den oranga delen och mjukgörande rättvisemärkt kakaosmör i den vita delen inuti. 
Namn
Kom ihåg mig?
E-post

URL

Kommentar

 

Bloglovin Boktipset RSS Tumblr We Heart It