Mat & recept / 2015 / 0       

Brämhults fruktdrycker


Brämhults fruktdrycker är perfekta för den här årstiden. Varje fredag under sommaren kan man skicka en lemonad till någon man bryr sig extra mycket om. Fruktdryckerna är uppfriskande och törstsläckande, jag vet, för jag har provat lemonaden och myntonaden (min favorit). De består av frukt och bär, blandade med vatten och en gnutta socker (eftersom de är är gjorda av frukter och bär med hög syra, utan sockret skulle de därför bli odrickbara). 
Lemonad
Vår klassiska lemonad är gjord på nypressad citron och är det mest uppfriskande vi vet. Drick den som den är, dela den med en vän eller blanda en fräsch fruktdrink. Eftersom den inte innehåller några tillsatser, smakar den precis som när du var liten: jättegott. 
Myntonad
Allt vi gjorde var att blanda nypressad citron och lime med sommarsvalkande mynta, lite sötma för den runda smakens skull och vips, vår allra somrigaste lemonad hittills. Den fungerar lika bra under parasoll som paraply! 
Hallonad
Hallonad är den perfekta törstsläckaren en varm dag när solen skiner utan minsta moln på himlen. (Och en ganska bra tröst när det regnar!) Vi har blandat nypressad citron med mosade hallon och en livlig fantasi.
Passionad
Kärlek kan vara ögonblicklig. Just så kändes det när vi testade att blanda passionsfrukt med nypressade citroner. Fylld av somriga känslostormar gick den bara inte att motstå...så vi behöll den och döpte den till Passionad.
Namn
Kom ihåg mig?
E-post

URL

Kommentar

 

Bloglovin Boktipset RSS Tumblr We Heart It